Botox ändrar utseendet, som alla som gör före och efter jämförelsen kan se. Om du alltid bläddrar i onlinebilder kan du se stora skillnader i patientens ansikte före och efter injektionen. I de fall du personligen har gjort det och du vet hur du gör det har du antagligen lagt märke till att de tidigare rynkorna har försvunnit och tagits bort med Botox-lösning. Huden ser jämnare ut och får tillbaka sin ungdomliga fasthet och linjerna och rybkorna är mindre om de inte, som i vissa fall, tas bort helt. Botox före och efter kan ge ett väldigt stort resultat med stor skillnad från innan behandlingen.

botox-fore-och-efter

Om du bestämmer dig för att genomgå behandling kan du ta en bild av dig själv (med ett leende eller inte, det är upp till dig) att jämföra det med ditt nya utseende. Du kan själv bedöma hur effektiv den här metoden var.

Upp till 99% av människor som har testat Botox påstår sig ha sett en betydande skillnad i sitt utseende före och efter Botox. Efter några veckors behandling kommer du snabbt att märka att fina linjer i ansiktet försvinner och ersätter strålande och ungdomlig hud. Dessa skillnader blir tydligare när du har ett tidigare foto för en detaljerad jämförelse. Att utvärdera dessa förändringar kan hjälpa dig att avgöra om Botox tar dig dit du förväntar dig att gå.

botox-fore-och-efter

De flesta anser att Botox är en av de hetaste trenderna i Hollywood för både män och kvinnor. Detta visar hur stor dess popularitet är, även efter en lång tid ger det önskade resultat. Behandlingen utförs vanligtvis en eller två gånger om året om det behövs. För att analysera hudens föråldring bör du försöka jämföra ditt foto för ljus och liknande förhållanden varje år. Dessa bilder ska visa hur mycket rynkorna har börjat krympa och i vilken utsträckning. För det mesta visar dessa bilder tydligt värdet av dessa behandlingar.

Naturligtvis har Botox fått sin del av kontroversen. Med ökad popularitet följer alltid motstånd och det är så att denna metod har attackerats och kritiserats av både patienter och icke-patienter. Några av anklagelserna mot den hävdar att Botox förändras över tiden före och efter uppkomsten, och dessa linjer tenderar att visas snabbare och bli mer och mer injicerbara. Ett av argumenten mot botox är att om huden inte kan röra sig förlorar du förmågan att visa uttryck i ansiktet. Men om du har några frågor eller problem kan du prata med din läkare innan du behandlas. Om du vet att du gillar resultatet av upprepade behandlingar, vet du att Botox är rätt för dig. Men om du inte är nöjd kan du avsluta behandlingen när som helst och leta efter en specialist eller andra alternativa lösningar.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *