Botox Kosmetisk Injektion

Botox kosmetisk injektion är mycket populärt idag eftersom de är enkla att utföra och konsekvent uppnå goda resultat. Genom att göra injektioner kan denna metod förlama ansiktsmusklerna och förhindra att de ger rynkor i din hud. Det enda namnet, Botox, antyder ämnets verkliga karaktär: botulinumtoxin typ A. Det är ett icke-kirurgiskt sätt att minska eller eliminera rynkor, pannor, räkor, krage, halsband och andra rynkor.

En liten mängd Botox-behandling är en riktigt kraftfull uppgift. Behandlingen är effektiv men tillfällig och bör upprepas var 3-6 månad. Botox försvagar ansiktsmusklerna, vilket orsakar rynkor och rynkor vid sammandragning. När den börjar försvinna uppträder muskelaktiviteten gradvis igen, så att du inte vaknar upp en morgon förrän alla pre-Botox-rynkor är i badrumspegeln. Syftet med Botox är en mild mjukgörare, det är inte nödvändigt att helt eliminera ansiktsuttryckslinjer.

botox-kosmetisk-injektion

Om du funderar på att använda Botox-injektioner är det klokt att först lära sig om den här metoden och dess möjliga biverkningar. Att förstå hur Botox fungerar är ett viktigt steg för att bygga ditt sinne om du har en kosmetisk operation som är värdefull för dig. Låt oss gå igenom stegen steg för steg. Observera att även om behandlingen är rutinmässig kan rutinen vara annorlunda på vissa ställen!

Din läkare bestämmer först var du ska injicera genom att undersöka din förmåga att flytta specifika muskler i ögonbrynsområdet. Platsen, storleken och användningen av musklerna som orsakar ögonbrynen varierar från person till person.

Botox (botulinumtoxin typ A) injiceras sedan med en mycket fin nål. Botox injicerar sig själv i nervändarna. Under obehindrad muskelfunktion frigörs neurotransmitteren acetylkolin från denna nervänd, vilket får musklerna att dra sig samman. Botox släpper acetylkolin och slappnar av musklerna.

botox-kosmetisk-injektion

Anestesi behövs vanligtvis inte, även om din läkare kan välja att döma området med en kall förpackning eller anestetisk kräm före injektionen. Obehaget är vanligtvis minimalt. De flesta patienter jämför denna känsla med ett stick.

I normala fall tar Botox-behandlingen cirka 10 minuter och ingen återhämtningstid krävs. Du kan återuppta dina normala aktiviteter omedelbart. Du kan se tydliga förbättringar i måttliga till svåra rynkor mellan dina ögonbryn på två till tre dagar. Återställningen kan ta upp till en månad och upp till 6 månader. Resultaten av Botox varierar beroende på deras medicinska historia och livsstil och varierar från person till person.

Botox är en effektiv och snabb behandling för alla som vill förbättra linjerna i ansiktet. Med Botox kan du byta rynkor som visas på läppar, nacke, ögon eller panna.