Du bör vara medveten om hur Botox fungerar innan du överväger att göra denna behandling. Botox, som är förkortat för botulinumtoxin, blockerar överföringen av nervimpulser till muskelns ändplattor. Denna rörelse blockerar acetylkolin, en av flera viktiga neurotransmittorer. Personen kan skickligt välja injektionsstället och sedan justera förlamningen av musklerna runt ögonen, pannan och mellan ögonbrynen som orsakar rynkor och linjer.

hur-lange-haller-botox

Självklart behöver den här personen mycket anatomisk kunskap samt att veta hur man borde späda Botox på rätt sätt för att minska onödiga biverkningar som kan uppstå om angränsande muskler av misstag förlamas även om du behöver arbeta med dem. Om du till exempel placerar Botoxinjektionen för nära ögonlocken kan det göra att ögonlocket sjunker.

Det finns tidsperioder över hur länge effekterna av Botox kommer att pågå. Den genomsnittliga varaktigheten är nära fyra månader. Detta är ett genomsnitt och vissa har mycket längre tid (cirka 8 månader) och i andra varar det bara 6 veckor. Så det är många förändringar i tiden. Forskning har visat att den viktigaste effekten angående varaktigheten av Botox är volymen. Om du använder Botox / Glabla Botox är den bästa dosen cirka 40-50 enheter, vilket motsvarar cirka 100 enheter Dysport / Azzalure, vilket är ungefär 2,5-8 gånger mindre än Botox / Vistabel. Det tar cirka fyra månader hos cirka tre fjärdedelar av patienterna.

hur-lange-haller-botox

En annan sak att tänka på är när du ska ta din nästa dos. Det beror på personliga preferenser och det finns inget rätt sätt att bestämma när nästa dos ska ges annat än när Botox ska startas. Att använda en kalender är förmodligen inte det bästa sättet att fatta ett beslut, eftersom det kan ta mycket längre tid än du tror, ​​särskilt om du ständigt genomgår behandling eftersom det är längre varje gång. Vad ska du leta efter för att se om Botox är sliten? Detta beror främst på att de muskeldelar som tidigare var förlamade börjar röra sig igen. Om du har behandlats mellan ögonbrynen är det förmodligen det första stället att börja röra på. Detta är en mycket aktiv muskelgrupp och visar tecken på att bromsa Botox tidigare än någon annanstans.

När du börjar se rörelse i dessa områden kommer du gradvis att se linjerna återgå till din hud, även om de kanske inte är så märkbara som de brukade vara. Detta kommer att göra det till en bra tid att göra din nästa tid för Botox-behandling.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *