Rätt person för Botoxinjektion

Tror du att du är en bra kandidat för Botoxinjektioner?

Då bör du läsa nedan:

Fler och fler män och kvinnor vänder sig till Botox-injektioner för att minska åldrande tecken och bli av med obehagliga rynkor i ansiktet. Botox-injektioner är den snabbast växande icke-kirurgiska metoden i branschen, enligt American Society for Plastic Surgery (ASAPS). År 2001 injicerades mer än 1,6 miljoner människor, en ökning med 46 procent jämfört med året innan.

Botox är en enkel och snabb behandling. Trots det faktum att Botox är ett toxin härrörande från bakterien Clostridium botulinum har den använts på ett säkert och allmänt sätt av ögonläkare i mer än tio år. Botox har använts av några som den ultimata ungdomskällan sedan början av 1990-talet för att behandla rynkor, och inga allvarliga biverkningar har bevisats. Men detta betyder inte att behandlingen är lämplig för alla!

ratt-person-for-botoxinjektion

Botox kan användas av alla i hälsa och använder inte droger på något sätt. Det rekommenderas emellertid för de mellan 18 och 66 år. Du bör alltid tänka över din behandling om du är eller tänker bli gravid. Det är inte helt bevisat att Botox påverkar foster eller påverkar graviditet, men det brukar alltid rekommenderas att gravida kvinnor eller ammande kvinnor undviker Botox-injektioner.

Om man vill få ett fint resultat av behandlingen bör människor inte använda Botox-injektioner om de har en infektion, särskilt om injektionsstället ligger nära det infekterade området. Det är viktigt att veta att en Botox-behandling är ej att rekommendera för personer som är extra känsliga eller som har någon allergisk reaktion för sådana läkemedel. Du bör ta ett prov om du är allergisk eller inte innan du utför en sådan behandling för att se till att du inte är allergisk mot Botox-föreningar.

ratt-person-for-botoxinjektion

Personer med alla typer av mediciner kan uppleva allvarliga biverkningar efter att ha tagit Botox-injektioner. De bör konsultera sin läkare eftersom vissa antibiotika som gentamicin, tobramycin, clindamycin och linkomycin reagerar med Botox och ökar risken för biverkningar. Det innehåller kinidin för behandling av hjärtrytmproblem.

Patienter med vissa neuromuskulära sjukdomar såsom ALS (Amyotrofisk lateral skleros eller Le Lou Gregg), Myasthenia Gravis eller Lambert-Eaton syndrom löper också risk för hjärt-kärlsproblem som kan utvecklas under eller efter Botox-injektioner. De rekommenderas att informera sin läkare om sina säkerhetsföreskrifter innan behandlingen.

“Det är viktigt att det administreras av en utbildad läkare som arbetar i en professionell miljö. Om de inte hanteras finns det otaliga risker som patienter kan möta. Så om du är en bra kandidat för Botox-injektioner, prova dig själv med en läkare – någon som är bekant med Botox kosmetiska injektioner.” Säger ägaren av Estetic Göteborg som erbjuder bland annat fillers och botox i Göteborg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *