Alla kvinnor vill bli vackert gamla och behålla sin ungdomliga glöd. Slät och vacker hud är en stor del av detta, men inte alla vill ha Botox-injektioner. Den goda nyheten är att många andra effektiva produkter finns tillgängliga i hälsokliniker, så att hitta alternativ till Botox är inte svårt. De många tillgängliga anti-aging-behandlingarna garanterar att kvinnor har makt att välja det bästa alternativet för dem. Nu är ålder egentligen inget annat än ett antal.

Botox betraktades vara ett underverk för de som ville vända tillbaka tiden med sitt utseende. Botox var mycket populärt bland kändisar ett tag och följdes snart av allmänheten. Sedan blev dess biverkningar mer kända och dess rykte minskade snabbt. När Botox popularitet avtog, tog andra behandlingar plats hos människorna. Dessa är säkrare alternativ för dig som vill se fräsch och attraktiv ut.

alternativa-behandlingar-till-botox

Anti-aging-krämer

Botoxersättningskräm används ofta för att bli av med rynkor. Det finns olika typer av krämer för olika hudtyper. Gnugga dem direkt i ansiktet med fingertopparna och massera försiktigt. Det kan användas av vem som helst när som helst, till skillnad från Botox-injektioner, som måste hanteras noggrant av utbildade yrkesverksamma. De bästa av dem innehåller retinol, hydroxylsyror och tea tree oil som sina aktiva ingredienser.

Ansiktsbehandlingar

Det finns flera behandlingar som ansiktsspa, ånga och massage. De fungerar perfekt för att huden ska se ung och mjuk ut. Ansiktsmassage är ett bra sätt att slappna av muskler och lindra stress. Detta ökar blodcirkulationen, vilket i sin tur hindrar hoprynkningar. Kollagen akne-behandling, dermal lift eller infraröd kan också användas i hudkliniker. Jämfört med Botox-injektioner är kontinuerlig behandling billig och kommer säkert att ge betydande resultat.

alternativa-behandlingar-till-botox

Prototex

Protox och Botox har betydande effekter på huden. Skillnaden är att toxiciteten är icke-invasiv, vilket gör den till ett idealiskt alternativ till Botox. Det finns i form av en gel som ska appliceras på huden liknande krämer. Protox minskar för att minimera muskelsammandragningar som är källan till rynkor. Efter Protox-behandlingen är huden dramatiskt fräsch och strålande.

Hissens ansikte

Kvinnor som vill ha omedelbara och permanenta resultat möter hissar. Det är ännu mer smärtsamt än Botox-injektioner, men vissa människor svär vid det. När det varit så att allt har misslyckats eller orsakat oangenäma resultat anses ansiktslyftningen vara det sista hoppet. Med undantag av rynkor är läpparna också ett normalt val för denna metod.

Akupunktur

Akupunktur är ett traditionellt val till Botox som fungerar som så att du placerar stora nålar på strategiska tryckpunkter. Det kan vara smärtsamt i början, men människor vänjer sig snabbt att använda nålar på grunt djup. Det är känt att akupunktur ökar blodcirkulationen.

Kollageninjektion

En annan intressant injektionsmetod är kollagen som fyller i muskelvävnaden runt rynkorna, sväller dem i processen och eliminerar deras torra utseende. Fyllmedlet är en kombination av syntetmaterial och kroppsfett. De som fattar beslut att göra Botox eller kollageninjektioner kan uppleva direkta exempel på sina resultat.

Få ett annat alternativ till Botox

Det bästa alternativet till Botox är ett där du känner dig mer bekväm. Om du inte känner dig rätt får du ingen behandling. Det är essentiellt att veta och ha insikt om att Botox fungerar på exakt likadant sätt som normala injektioner. Alla har sina egna metoder för att åldras väl med huden och några av dem kommer att vara bättre än andra. Använd endast godkända produkter för säkerhet. Om du är osäker, konsultera en läkare om dessa behandlingar så att du kan fatta mer effektiva och säkra beslut.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *