Fillers – Botox bästa vän

Botox brukar kombineras med en behandling med fillers

En av de vanligaste behandlingarna som de flesta tror är Botox är behandling med fillers. Det är fullt förståeligt eftersom det är behandlingar inom snarlika områden och de är båda behandlingar som innefattar injektioner. Vad är då fillers?

Filler är anpassade för kropp och ansikte. Behandling med fillers kan användas till olika delar av ansiktet. Käklinjen är en av de mest uppskattade punkterna av våra ansikten och är något som går att fixas och ändras enligt önskemål. Snyggare haka är eftertraktat hos många och fillers i hakan kan en skönhetsklinik hjälpa dig med.
Fillers består av Hyaluronsyra som är ämnad för att resultera i naturlig volym på det utvalda området i ansiktet.

Tack vare den här behandlingen kan du få ett mer profilerat ansikte och skarpare drag. En naturlig läppförstoring är möjlig med fillerbehandling. Fillerbehandling är ett bra alternativ för att exempelvis få skarpare ansiktsdrag. Fillers är ett fantastiskt verktyg inom skönhet. Det finns olika val till att korrigera med fillerbehandling och ett par av behoven till fillers är att få till en nästipp korrigering, tydligare proportioner i ansiktet och liknande.

fillers-2021

Vad kostar det att behandla med fillers?

Fillers för exempelvis haka skiljer sig olika från behandlare till behandlare med varierande kostnader.
Du får en offert i samband med konsultation hos behandlaren som ni möter innan injektionen. Där går ni igenom vilken mängd ni önskar, om ni gjort filler innan eller om det är första gången för dig och dina förväntningar efter er behandling. Det är under er konsultering som legitimerade behandlare ger sin syn på om volym och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

Du börjar med en överläggning tillsammans med skönhetskliniken för att gå igenom om du har några frågor, proceduren och pris. Även om det är din första fillerinjektion för exempelvis utfyllnad av haka eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din skönhetsklinik och därav överläggningen som är för att behandlaren ska ge sin expertis kring hur exempelvis, hakan bör behandlas med filler. Till filler ingår bedövning som är till för att reducera smärtan vid injicering. När bedövningen börjat verka sker själva injektionen och är generellt sett färdig inom 5-15 minuter beroende på mängden fillers som behandlingen består utav.

fillers-2021

Hur blir effekterna av den här behandlingen?

När du är klar med din behandling med exempelvis käklinje fillers är vanligtvis det behandlade området irriterat och du kan känna dig svullen. Ansträngningarna beror helt på hur din kropp reagerar och vilken behandling du gjort för det är inte ovanligt att det känns som vanligt direkt efteråt. Svullnaden försvinner i takt med att irritationen lägger sig, vilket tar från ett par dagar till veckor beroende på behandling. Behandlingen med fillers räcker i regel 3-12 månader beroende på hur regelbundet du gör fillers.

Mer behandlingar ger längre varaktighet för exempelvis utfyllnad av haka och beroende på din kroppstyp bryts dina filler ner olika från person till person. För att få ett så bra resultat som möjligt väger konsultationen in som du gör tillsammans med din skönhetsklinik för att diskutera hur du vill exempelvis göra med din näsa och vad som är möjligt ur behandlarens expertis kring filler. När du har gjort dina filler är det viktigaste att du ska bli nöjd med ditt ingrepp och att du ska få det bästa resultatet av din behandling med filler.

För att få ett fylligt, långvarigt resultat behöver du kontinuerligt exempelvis markera käklinjen. För att förtydliga, för varje fillerbehandling du gör, stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka fillerbehandlingar gör. Behandlarna är ditt stöd genom mötet, när du gör dina fillers före efter och under din behandling för att du ska känna dig nöjd med ditt resultat.

Upptäck även denna bloggen lilladraken.

Läs vårt senaste inlägg här.

Kolla även in denna bloggen emo82 om du är intresserad av ny ansiktsbehandling.