Vi har under lång tid letat efter en produkt som Botox för att göra något åt våra tydliga rynkor och relativt nyligen har just detta kommit till oss. Dysport är ett nyligen godkänt alternativ till äldre linjer och rynklösningar, och många använder denna utveckling som en dramatisk förbättring. Vad är sanningen om Dysport och Botox? Läs mer om varje injektion så att du kan fatta ett informerat beslut själv.

Båda injektionerna innehåller botulinumtoxin typ A, som förlamar musklerna i kroppen. Botoxbehandlingen är inte en permanent förlamning av de valda områdena och när det gäller botox, så måste det upprepas regelbundet för att det inte ska försvinna. Det är här de två skiljer sig åt. Botox återanvänds var tredje månad. Å andra sidan verkar effekten upp till 6 månader, och det tar längre tid.

dysport-eller-botox-vilken-ar-bast

En av de främsta anledningarna till att jag valde Dysport på min syster Sam är att det verkar fungera snabbare. Det är faktiskt så i de fall som rynkborttagning är ett beslut som görs i sista minuten är skillnaden mellan en dag och tre dagar för att börja arbeta med botulinum mycket viktig och kan vara mycket viktig i beslutsprocessen. Några av de situationer som vi föredrar att få skådespelresultat snabbare före en stor jobbintervju, ett bröllop eller en fest. Inte alla kan planera i förväg för att se till att de får sin injektion en vecka i förväg, så det är bäst att gå med den snabbare versionen av spelet.

Den stora nackdelen med den här sortens nyare typ av behandlingar med injektioner, är att den kan stimulera kroppen att producera fler antikroppar. De attackerar giftet och gör det i princip värdelös. Detta kan hända med Botox, men det är mindre troligt. I detta skede är en ny version av botulinumtoxin fortfarande relativt ny på marknaden och undersöks fortfarande. Men det har godkänts för mänsklig konsumtion eftersom det inte har några större biverkningar.

dysport-eller-botox-vilken-ar-bast

I själva verket är biverkningarna av dessa två foton ganska lika. Kan orsaka svullnad och blåmärken eller domningar på injektionsstället. Det här kompenseras relativt lätt genom att frysa det drabbade området och vilket gör att det inte håller i sig länge.

En av de mest populära fördelarna med att ta bort nya rynkor är det faktum att det kostar mindre än den gamla metoden. Slutpriset blir snarlikt det ursprungliga då det kostar ungefär en tredjedel av priset för en Botoxinjektion, men du behöver tre Dysportinjektioner för att få samma effekt. Det sägs att för dem som har eller har lätt att få en lätt förlamning i ansiktsmuskeln kan en lägre dos vara ett bättre alternativ.

Slutligen, när det gäller Dysport vs Botox, är detta ditt val.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *