Body sculpting

Body sculpting – Alternativ behandling

Behandlingar med body sculpting är anpassade för kropp och ansikte. Den här behandlingen kan användas till olika delar av kroppen. Rumpan är en av de viktigaste delarna av våra kroppar och är något som har möjlighet att fyllas och ändras enligt önskemål. Mer proportionell vadstruktur är en önskan hos många och behandling med body sculpting i dessa områden kan legitimerade kliniker få din önskan att gå i uppfyllelse.
Den här behandlingen består av Hyaluronsyra som är ämnad för att framhäva en naturlig effekt efter behandling. Kliniker som erbjuder body sculptingbehandling vill alltid framhäva naturliga resultat för dig.

Om du vill läsa mer om skönhet och smink, då rekommenderar vi att du gör ett besök hos makeupbycelly.

body-sculpting-2021

Kroppskulptering på klinik

Tack vare den här behandlingen, så kan du få ett mer symmetrisk område på din kropp och skarpare drag. Rumplyft skapas med body sculptingbehandling. Body sculpting är ett bra sätt för att exempelvis ta bort rynkor på händer. Body sculpting är ett fantastiskt verktyg inom skönhet. Behandlingar med body sculpting för exempelvis rumplyft skiljer sig olika från klinik till klinik med varierande kostnader.

Du får en offert i samband med möte hos kliniken som ni möter innan ingreppet. Där går ni igenom vilken behandling ni vill ha, om ni haft body sculpting tidigare eller om det är första gången för dig och vad du kan förvänta dig efter behandlingen är gjord. Det är under konsultationen som kliniken ger sin syn på om volym och expertis för att ge dig ett naturligt resultat.

Hur går behandlingen tillväga?

Det startar med en kort konsultation tillsammans med kliniken för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar. Beroende på om det är din första behandling, behandling med body sculpting för exempelvis rumpkorrigering eller om du har gjort något liknande ingrepp tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med din skönhetsklinik och därav överläggningen som är för att kliniken ska ge syn på kring hur exempelvis, dina vader bör behandlas och i vilken mängd.

Till själva behandlingen ingår bedövning som är till för att injektionen ska vara så smärtfri som möjligt. Efter bedövningen tagit verkan sker injiceringen och är oftast färdig inom 30 minuter beroende på mängden body sculpting som behandlingen består utav.

body-sculpting-2021

Vad händer före och efter behandlingen?

Skönhetskliniken är med dig hela vägen när du ska göra din behandling. Biverkningar från din projicering med exempelvis body sculpting för håligheter är vanligtvis att svullnad och irritation är aktuellt. Det här beror helt på hur din kropp reagerar och body sculptingbehandling, eftersom det är inte ovanligt att det känns som vanligt direkt efteråt. Svullnaden går ner i takt med att irritationen lägger sig.

Behandlingen varar i regel 3-12 månader beroende på vilken behandling och hur ofta du gör en behandling. Mer kontinuerliga behandlingar med botox ger längre varaktighet generellt sett och beroende på din kroppstyp bryts din behandling ner snabbare och långsammare. För ett lyckat resultat väger konsultationen in som du gör i början med din skönhetsklinik för att se hur du vill exempelvis ändra din rumpa och vad som är möjligt ur klinikens perspektiv vid en sådan här behandling.

Body sculpting på skönhetsklinik

När du har gjort din behandling är det viktigaste att du blir nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett fint och naturligt resultat av din behandling. Med ditt fina resultat behöver du göra ett återbesök för att exempelvis fylla dina håligheter. Som nämnt tidigare, för varje behandling med botox som du gör, stärker du processen och det kommer att behålla sin form längre än vad exempelvis enstaka body behandlingar gör. Kliniken finns för dig genom mötet, när du gör din body sculpting före efter och under din behandling för ett lyckat resultat tillsammans.

Vill du läsa mer om botox, så rekommenderar vi vårt senaste inlägg.